OVER ONS...

wij zijn een reeds 46 jaar bestaand familie bedrijf, hebben naast deze webshop ook een fysieke showroom waar u 5 dagen per week terecht kunt, en waar u op afspraak ook op afwijkende tijden een bezoek kan brengen.


Tevens bestaat de mogelijkheeid om de aangekochte vloeren door ons te laten plaatsen, wij werken uitsluitend met onze vaste vakmannen, dus niet met externe ZZP-ers of stoffeerbedrijven.VISGRAAT, de hit van 2020

Naast de gewelidige PLANKEN (houtlook) en TEGEL collectie (steenlook),

is het ook mogelijk om een visgraat dessin in PVC click te verkrijgen.

Deze chique look is weer helemaal terug!, bij zowel een strak modern interieur, of bij een klassiek interieur is de visgraat de grote sfeermaker.

De Visgraat is zowel voor zeer intensief woongebruik (30  jaar garantie),

als voor zwaar commercieel gebruik geschikt (15 jaar garantie).


commercieel gebruik, ISO 10874 code 33,

dus geschikt voor,

oa winkels, kantoren, showrooms, gezondheidszorg, scholen.... enz

 

Introductie van onze Rigid Core-collectie

Onze Rigid Core vloercollecties hebben alle voordelen van Designflooring: een mooie, realistische look, onderscheidende texturen en een enorm scala aan kleuren, stijlen en tinten om uit te kiezen. Palio Core en Korlok hebben echter ook een aantal extra voordelen: ze zijn eenvoudig te plaatsen, snel te installeren en bieden meer flexibiliteit als het gaat om luxe vloeren en het verminderen van geluidsoverdracht van kamer naar kamer.

commercieel gebruik, ISO 10874 code 33,

geschikt voor,winkels, kantoren, showrooms, gezondheidszorg, scholen.... 

WANT TO WORK WITH US?